bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 06A C3906A zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 06A (C3906A) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je de meest bekende winkels voor verrassend goedkope toners. Deze HP 06A (C3906A) toner zwart met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van HP. Steeds meer leveranciers als o.a. Paradigit of Inkt.nl verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€42,50
Huismerk vanafprijs€21,25
LeverancierHP
ModelHP 06A (C3906A) toner zwart
SeriecodeC3906A
Kleur omschrijvingzwart
Printvermogen2.500 prints
EAN-code0088698067819

Goedkoopste HP 06A (C3906A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de C3906A toner is 2.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inkt.nl of Staples zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via bedrijven zoals Easy-ink en Inktbaas.nl.
 • Originele C3906A inkt toners koop je vanaf €42,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a beperkte kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl check je de betrouwbaarste printshops waar je goedkoop en eenvoudig C3906A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 06A (C3906A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €46,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €42,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €21,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 06A (C3906A) toner zwart originele inkt€42,50
HP 06A (C3906A) toner zwart multipack (merk toners)€85,00
HP 06A (C3906A) toner zwart huismerk inkt * €21,25
HP 06A (C3906A) toner zwart huismerk duopack * €42,50
Geschatte prijzen van de C3906A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 06A (C3906A) inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Belangrijk: ga naar een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en hebben bovendien een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Amazon, Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktspecialisten als Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-06a-c3906a-zwart-black-toner

Originele zwarte C3906A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 06A (C3906A) toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutcodes. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €42,50).

HP 06A (C3906A) toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het C3906A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 06A C3906A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het plasticje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse toner-problemen bij de HP 06A (C3906A) inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 06A (C3906A) toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 06A (C3906A) met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €35,12 excl. de btw (€42,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking wenst betaal je zo’n €85,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer C3906A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €21,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een HP 06A (C3906A) toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C3906A alternatief kopen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De prijs is interessanter en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dit kan je vaak zelfstandig oplossen.

Hoe werkt de HP 06A (C3906A) toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun je alles weer in elkaar zetten. Als afronding test je uit of de nagevulde HP inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie