bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 203X CF542X geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 203X (CF542X) inkt toner? Op deze pagina kan je aan de slag met goede leveranciers voor verrassend voordelige toners. Het product HP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van HP. Heel wat inktwebshops als o.a. Inktbaas.nl of Inkt.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€89,50
Huismerk prijs€44,75
MerkHP
SoortHP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit
ProductnummerCF542X
Kleurgeel
Effectiviteit2.500 prints
EAN-code0190781107149

Goedkoopste HP 203X (CF542X) inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de CF542X toner is 2.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt en Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij verkooppunten zoals replacedirect & Staples.
 • Originele CF542X inkt toners zijn te bestellen v.a. €89,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan snel-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar de meest bekende aanbieders waar je probleemloos en snel CF542X toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €98,45. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €89,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €44,75. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit originele inkt€89,50
HP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€179,00
HP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €44,75
HP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €89,50
Prijsindicatie van de prijs voor een CF542X tonercartridge (yellow) in februari 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP 203X (CF542X) inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als in de retail. Tip van onze medewerkers: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Action, Hema, Handyman, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote platformen als Blokker, Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-203x-cf542x-geel-yellow-toner

Originele gele CF542X inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €89,50).

HP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CF542X huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 203X CF542X huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je de geel inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht tref je algemene toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Check of je de beschermingstape verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare printproblemen met betrekking tot HP 203X (CF542X) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de HP 203X (CF542X) met kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €73,97 excl. de btw (wat neerkomt op €89,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €179,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer CF542X kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €44,75) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 203X (CF542X) toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Een huismerk CF542X alternatief selecteren is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanbiedingsprijs is lager en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelf verhelpen.

Kan ik de HP 203X (CF542X) toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Afsluitend kan je het patroon in elkaar klikken. Als check achterhaal je of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie