bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 415A W2030A zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 415A (W2030A) inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de betrouwbaarste aanbieders voor verrassend voordelige toners. De HP 415A (W2030A) toner zwart met kleurcode zwart (black) is geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van HP. Verschillende leveranciers als bijv. Printabout.nl en 112supplies leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€69,50
Huismerk prijs€34,75
FabrikantHP
SoortHP 415A (W2030A) toner zwart
SeriecodeW2030A
Officiële kleurzwart
Intensiteit2.400 prints
EAN-nummer0192018046344

Goedkoopste HP 415A (W2030A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de W2030A toner is 2.400 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Easy-ink & Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij shops als Inkt.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele W2030A inkt toners koop je online vanaf €69,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) of overweeg een lettertype als Courier en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je goede verkopers waar je goedkope W2030A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 415A (W2030A) toner zwart vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Deze zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €76,45. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €69,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €34,75. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 415A (W2030A) toner zwart originele inkt€69,50
HP 415A (W2030A) toner zwart multipack (merk toners)€139,00
HP 415A (W2030A) toner zwart huismerk inkt * €34,75
HP 415A (W2030A) toner zwart huismerk duopack * €69,50
Tabel met de geschatte prijzen van de W2030A tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Gemakkelijk HP 415A (W2030A) inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als in de retail. Onze tip: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en faciliteren bovendien een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Fonq, Blokker, Amazon, Ebay, Wehkamp, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-415a-w2030a-zwart-black-toner

Originele zwarte W2030A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 415A (W2030A) toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante storing en meldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €69,50).

HP 415A (W2030A) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het W2030A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 415A W2030A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht check je veel voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Check of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende toner en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende issues aangaande HP 415A (W2030A) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de HP 415A (W2030A) toner zwart toner?
De prijs van een HP 415A (W2030A) met kleurcode zwart (black) toner is om en nabij de €57,44 excl. de btw (dat is €69,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €139,00. Door te printen met een huismerk toner met de code W2030A betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €34,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het lipje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 415A (W2030A) toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk W2030A alternatief aanschaffen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De winkelprijs is goedkoper en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 415A (W2030A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Nu mag je het product opnieuw assembleren. Als afronding bekijk je of de nieuwe HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie