bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 207X W2211X cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 207X (W2211X) inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de betrouwbaarste printshops voor extra goedkope toners. De HP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit met kleuromschrijving cyaan (blauw) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Flink wat inktshops zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl & 112supplies verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€87,50
Huismerk prijs€43,75
MerkHP
TypeHP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit
SerienummerW2211X
Kleur beschrijvingcyaan
Printomvang2.450 prints
EAN-nummer0193905265183

Goedkoopste HP 207X (W2211X) inkt bestellen januari 2023

De capaciteit van de W2211X toner is 2.450 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inkclub & Inktbaas.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze bieden duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via winkels als Inktweb.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele W2211X inkt toners koop je vanaf €87,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je de directe links naar goede shops waar je snel en simpel W2211X toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €96,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €87,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €43,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€87,50
HP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€175,00
HP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €43,75
HP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €87,50
Overzicht met prijzen van de W2211X tonercartridge (blauw) in januari 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 207X (W2211X) inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden top-service, een grote voorraad en hanteren tevens een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Jumbo, Media Markt, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Bol.com, Amazon, Coolblue, Fonq, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwebshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
hp-207x-w2211x-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe W2211X inkt van HP kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €87,50).

HP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het W2211X huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 207X W2211X huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je de cyaan inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel zie je algemene issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Check of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene inktproblemen m.b.t. HP 207X (W2211X) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoe duur is de HP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 207X (W2211X) met kleurcode cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €72,31 excl. btw (dat is €87,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €175,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer W2211X betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €43,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 207X (W2211X) toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk W2211X alternatief aanschaffen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De kostprijs is lager en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 207X (W2211X) toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Daaropvolgend kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als laatste achterhaal je of de nagevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie