bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 103A W1103A zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 103A (W1103A) inkt toner? Op deze pagina kan je aan de slag met toonaangevende aanbieders voor betaalbare toners. Het artikel HP 103A (W1103A) toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Diverse leveranciers als Printabout.nl & printershop hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€16,50
Huismerk vanafprijs€8,25
MerkHP
ArtikelHP 103A (W1103A) toner zwart
ArtikelnummerW1103A
Kleur beschrijvingzwart
Effectiviteit5.000 prints
EAN-nummer0193015553248

Goedkoopste HP 103A (W1103A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de W1103A toner is 5.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies en printerinktshop.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij aanbieders zoals Inktweb.nl en Printabout.nl.
 • Originele W1103A inkt toners koop je online vanaf €16,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals milieuvriendelijk) en selecteer een zuinig lettertype als Courier en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl check je populaire inktwebshops waar je probleemloos en snel W1103A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 103A (W1103A) toner zwart vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €18,15. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €16,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €8,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 103A (W1103A) toner zwart originele inkt€16,50
HP 103A (W1103A) toner zwart multipack (merk toners)€33,00
HP 103A (W1103A) toner zwart huismerk inkt * €8,25
HP 103A (W1103A) toner zwart huismerk duopack * €16,50
Prijsindicatie van de prijs voor een W1103A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 103A (W1103A) inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Onze tip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en leveren vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Handyman, Hema, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Blokker, Fonq, Wehkamp, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
hp-103a-w1103a-zwart-black-toner

Originele zwarte W1103A inkt van HP kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 103A (W1103A) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €16,50).

HP 103A (W1103A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het W1103A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en doordat deze toners meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 103A W1103A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel check je alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante inktproblemen bij de HP 103A (W1103A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de HP 103A (W1103A) toner zwart toner?
De adviesprijs van de HP 103A (W1103A) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €13,64 excl. btw (dat betekent €16,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack bestelt liggen de kosten op zo’n €33,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer W1103A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €8,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een HP 103A (W1103A) toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk W1103A alternatief selecteren is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter snel oplossen.

Hoe werkt de HP 103A (W1103A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Hiervoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Afsluitend kan je het patroon in elkaar zetten. Ter controle bekijk je of de nagevulde HP inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie