bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU654A ML D2850B zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP SU654A (ML-D2850B) inkt toner? Op deze website bekijk je de beste inktaanbieders voor voordelige toners. Deze HP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is ideaal voor jouw zakelijke documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van HP. Meerdere inktshops zoals Alleeninkt.nl & Easy-ink leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€113,50
Huismerk verkoopprijs€56,75
LeverancierHP
SoortHP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit
SeriecodeSU654A
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteit5.000 prints
EAN-code0191628476138

Goedkoopste HP SU654A (ML-D2850B) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de SU654A toner is 5.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl en Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hebben over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkooppunten zoals replacedirect & Printabout.nl.
 • Originele SU654A inkt toners koop je vanaf €113,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan printen in concept) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je gespecialiseerde shops waar je zonder gedoe SU654A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €124,85. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €113,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €56,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€113,50
HP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€227,00
HP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €56,75
HP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €113,50
Tabel met de geschatte prijzen van de SU654A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Vandaag nog HP SU654A (ML-D2850B) inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Bol.com, Amazon, Ebay, Fonq, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
hp-su654a-ml-d2850b-zwart-black-toner

Originele zwarte SU654A inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende foutcodes. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €113,50).

HP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het SU654A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP SU654A ML D2850B huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van errorcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel staan de meest voorkomende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een toners check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende toner-problemen aangaande HP SU654A (ML-D2850B) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de HP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een HP SU654A (ML-D2850B) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €93,80 excl. de btw (dat is €113,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je zo’n €227,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer SU654A dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €56,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon weigert. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is het HP SU654A (ML-D2850B) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk SU654A alternatief gebruiken is in de basis een goed idee. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. Het tarief is voordeliger en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dit kan je normaliter gemakkelijk herstellen.

Hoe kan ik snel de HP SU654A (ML-D2850B) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden neem je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het product in elkaar zetten. Als check bekijk je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie