bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 124A Q6001A cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 124A (Q6001A) inkt toner? Via onze vergelijk-tool tref je de betrouwbaarste inktwebshops voor verrassend voordelige toners. Het product HP 124A (Q6001A) toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van HP. Diverse shops zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & Inktshop.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€67,50
Huismerk prijs€33,75
LeverancierHP
ProductHP 124A (Q6001A) toner cyaan
SerienummerQ6001A
Kleur omschrijvingcyaan
Effectiviteit2.000 prints
EAN0829160412429

Goedkoopste HP 124A (Q6001A) inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de Q6001A toner is 2.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar financieel interessanter dan in de winkel. replacedirect & Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. In de basis hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij bedrijven zoals Go4inkt en Paradigit.
 • Originele Q6001A inkt toners koop je online vanaf €67,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan lage kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Courier of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je direct door naar goede verkopers waar je de beste Q6001A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 124A (Q6001A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €74,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €67,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €33,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 124A (Q6001A) toner cyaan originele inkt€67,50
HP 124A (Q6001A) toner cyaan multipack (merk toners)€135,00
HP 124A (Q6001A) toner cyaan huismerk inkt * €33,75
HP 124A (Q6001A) toner cyaan huismerk duopack * €67,50
Tabel met de geschatte prijzen van de Q6001A tonercartridge (blauw) in februari 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP 124A (Q6001A) inkt bestellen? Deze toner of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Ons advies: bezoek een een internet printshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Blokker, Amazon, Wehkamp, Fonq, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-124a-q6001a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe Q6001A inkt van HP kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 124A (Q6001A) toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €67,50).

HP 124A (Q6001A) toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het Q6001A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 124A Q6001A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je deze cyaan inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht zie je gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende issues aangaande HP 124A (Q6001A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de HP 124A (Q6001A) toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 124A (Q6001A) met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €55,79 excl. de btw (dat maakt €67,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €135,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer Q6001A dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €33,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het stukje tape weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 124A (Q6001A) toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk Q6001A alternatief gebruiken is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De prijs is voordeliger en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de HP 124A (Q6001A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Nu spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als laatste test je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie