bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 125A CB542A geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste HP 125A (CB542A) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste shops voor spotgoedkope toners. Het artikel HP 125A (CB542A) toner geel met kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van HP. Veel shops als o.a. Goedkoopprinten.nl en 123inkt bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€62,50
Huismerk tarief€31,25
LeverancierHP
TypeHP 125A (CB542A) toner geel
ArtikelcodeCB542A
Officiële kleurgeel
Capaciteit1.400 prints
EAN-code0808736839198

Goedkoopste HP 125A (CB542A) inkt bestellen november 2023

De capaciteit van de CB542A toner is 1.400 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl of Paradigit zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via webshops als Inkt.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele CB542A inkt toners haal je in huis vanaf €62,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) & overweeg een lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je direct door naar de populairste inktaanbieders waar je probleemloos en snel CB542A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 125A (CB542A) toner geel vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Een dergelijke gele tonercartridge kost in de winkel al snel €68,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €62,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €31,25. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 125A (CB542A) toner geel originele inkt€62,50
HP 125A (CB542A) toner geel multipack (merk toners)€125,00
HP 125A (CB542A) toner geel huismerk inkt * €31,25
HP 125A (CB542A) toner geel huismerk duopack * €62,50
Tabel met prijzen voor de CB542A tonercartridge (yellow) in november 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 125A (CB542A) inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Advies van de specialist: ga naar een online inktshop. Deze shops hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en voeren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwebwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-125a-cb542a-geel-yellow-toner

Originele gele CB542A inkt van HP bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 125A (CB542A) toner geel originele gele toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke storing en meldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €62,50).

HP 125A (CB542A) toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het CB542A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 125A CB542A huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je deze geel inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest gangbare problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Controleer of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een toners check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, verwijder snel alle toners en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse afdrukproblemen met betrekking tot HP 125A (CB542A) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de HP 125A (CB542A) toner geel toner?
De kostprijs van een HP 125A (CB542A) met de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €51,65 excl. btw (€62,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je zo’n €125,00. Dankzij een huismerk toner met de code CB542A kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €31,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het plakkertje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 125A (CB542A) toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk CB542A alternatief proberen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De winkelprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter snel verhelpen.

Tegen lage kosten de HP 125A (CB542A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste test je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie