bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 126A CE312A geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 126A (CE312A) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende leveranciers voor goedkope toners. Het product HP 126A (CE312A) toner geel met kleur geel (yellow) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van HP. Velerlei inktshops als bijvoorbeeld Inktbaas.nl en Inktweb.nl bieden ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€50,50
Huismerk vanafprijs€25,25
FabrikantHP
ArtikelHP 126A (CE312A) toner geel
SerienummerCE312A
Kleur beschrijvinggeel
Printvermogen1.000 prints
EAN0884962161142

Goedkoopste HP 126A (CE312A) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de CE312A toner is 1.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het stukken voordeliger dan in een lokale shop. Sneltoner.nl of Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij leveranciers als Sneltoner.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele CE312A inkt toners zijn te bestellen v.a. €50,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a snel printen) en overweeg een lettertype als Ecofont & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl check je de populairste webshops waar je snel en simpel CE312A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 126A (CE312A) toner geel vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze gele tonercartridge kost in de winkel al snel €55,55. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €50,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €25,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 126A (CE312A) toner geel originele inkt€50,50
HP 126A (CE312A) toner geel multipack (merk toners)€101,00
HP 126A (CE312A) toner geel huismerk inkt * €25,25
HP 126A (CE312A) toner geel huismerk duopack * €50,50
Prijsindicatie van de prijs voor een CE312A tonercartridge (yellow) in maart 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 126A (CE312A) inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als in de retail. Belangrijk: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en hanteren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Action, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Blokker, Fonq, Amazon, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktaanbieders als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-126a-ce312a-geel-yellow-toner

Originele gele CE312A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 126A (CE312A) toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met lastige foutcodes. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van HP geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €50,50).

HP 126A (CE312A) toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het CE312A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 126A CE312A huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de geel inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder zie je bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de toner en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare problemen aangaande HP 126A (CE312A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de HP 126A (CE312A) toner geel toner?
De prijs van een HP 126A (CE312A) bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €41,74 excl. btw (dus €50,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking wenst betaal je ongeveer €101,00. Met een huismerk toner met de code CE312A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €25,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 126A (CE312A) toner geel huismerk alternatief interessant?
Een huismerk CE312A alternatief kiezen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is gunstiger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je normaliter simpel oplossen.

Hoe werkt de HP 126A (CE312A) toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval werk je met een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder mag je alles terugzetten in originele staat. Als laatste check je of de budget HP inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie