bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP ST966A CLT C404S cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP ST966A (CLT-C404S) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste shops voor verrassend voordelige toners. Het product HP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van HP. Verschillende printwinkels zoals inktknaller.nl en bol.com hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€44,50
Huismerk prijs€22,25
LeverancierHP
ArtikelHP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan
ArtikelnummerST966A
Kleur beschrijvingcyaan
Printomvang1.000 prints
EAN-code0191628446155

Goedkoopste HP ST966A (CLT-C404S) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de ST966A toner is 1.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Officesavers & Office Centre zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze faciliteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals printershop en Mediamarkt.nl.
 • Originele ST966A inkt toners koop je vanaf €44,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alslage kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Brush Script.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar erkende webwinkels waar je de beste ST966A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €48,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €44,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €22,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan originele inkt€44,50
HP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan multipack (merk toners)€89,00
HP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan huismerk inkt * €22,25
HP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan huismerk duopack * €44,50
Prijsoverzicht van de ST966A tonercartridge (blauw) in april 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP ST966A (CLT-C404S) inkt bestellen? Deze toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden top-service, een grote voorraad en verstrekken doorgaans een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Bol.com, Blokker, Wehkamp, Amazon, Fonq, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwinkels als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-st966a-clt-c404s-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe ST966A inkt van HP kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €44,50).

HP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het ST966A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP ST966A CLT C404S huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes en printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de cyaan inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder staan algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het lipje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een toners check uit en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, haal alle toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende toner-problemen met de HP ST966A (CLT-C404S) inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan toner?
De kostprijs van een HP ST966A (CLT-C404S) bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €36,78 excl. btw (dat maakt €44,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €89,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer ST966A ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €22,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het kapje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een HP ST966A (CLT-C404S) toner cyaan huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk ST966A alternatief aanschaffen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De kostprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaliter eenvoudig oplossen.

Kan ik de HP ST966A (CLT-C404S) toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kan je het product in elkaar zetten. Als check probeer je of de bijgevulde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie