bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 130A CF353A magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 130A (CF353A) inkt toner? Op deze pagina vind je de beste webshops voor voordelige toners. De HP 130A (CF353A) toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Verschillende aanbieders als Inktbaas.nl & Inkclub leveren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€57,50
Huismerk tarief€28,75
MerkHP
ArtikelHP 130A (CF353A) toner magenta
ArtikelnummerCF353A
Kleur beschrijvingmagenta
Printomvang1.000 prints
EAN-nummer0886112939311

Goedkoopste HP 130A (CF353A) inkt kopen januari 2023

De capaciteit van de CF353A toner is 1.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Go4inkt en Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij webwinkels als 123inkt en inktknaller.nl.
 • Originele CF353A inkt toners koop je online vanaf €57,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld eco-stand) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via dit portaal vind je populaire webshops waar je de beste CF353A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 130A (CF353A) toner magenta vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Een dergelijke rode tonercartridge kost in de winkel al snel €63,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €57,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €28,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 130A (CF353A) toner magenta originele inkt€57,50
HP 130A (CF353A) toner magenta multipack (merk toners)€115,00
HP 130A (CF353A) toner magenta huismerk inkt * €28,75
HP 130A (CF353A) toner magenta huismerk duopack * €57,50
Prijslijst van de CF353A tonercartridge (roze / rood) in januari 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 130A (CF353A) inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en bieden tevens een goed huismerk.

 • Retailers: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Fonq, Ebay, Coolblue, Blokker, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-130a-cf353a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode CF353A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 130A (CF353A) toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende foutcodes. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €57,50).

HP 130A (CF353A) toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het CF353A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 130A CF353A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van errorcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht tref je de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene issues bij de HP 130A (CF353A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de HP 130A (CF353A) toner magenta toner?
De verkoopprijs van de HP 130A (CF353A) bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €47,52 excl. de btw (dat betekent €57,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €115,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode CF353A dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €28,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het plasticje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 130A (CF353A) toner magenta huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk CF353A alternatief gebruiken is vaak lucratief. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is gunstiger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Tegen lage kosten de HP 130A (CF353A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kun je alles weer in elkaar klikken. Achteraf achterhaal je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie