bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU462A CLT Y406S geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP SU462A (CLT-Y406S) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de populairste inktshops voor verrassend goedkope toners. Artikel HP SU462A (CLT-Y406S) toner geel met kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van HP. Meer en meer shops als o.a. Goedkoopprinten.nl & Inktweb.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€36,50
Huismerk prijzen€18,25
FabrikantHP
ProductHP SU462A (CLT-Y406S) toner geel
ArtikelcodeSU462A
Officiële kleurgeel
Capaciteit1.000 prints
EAN0191628446032

Goedkoopste HP SU462A (CLT-Y406S) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de SU462A toner is 1.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl & Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij webshops zoals 123inkt en Staples.
 • Originele SU462A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €36,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals printen in concept) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Brush Script.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar de betrouwbaarste inktaanbieders waar je voordelig en snel SU462A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP SU462A (CLT-Y406S) toner geel vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €40,15. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €36,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €18,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP SU462A (CLT-Y406S) toner geel originele inkt€36,50
HP SU462A (CLT-Y406S) toner geel multipack (merk toners)€73,00
HP SU462A (CLT-Y406S) toner geel huismerk inkt * €18,25
HP SU462A (CLT-Y406S) toner geel huismerk duopack * €36,50
Tabel met prijzen voor de SU462A tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Snel HP SU462A (CLT-Y406S) inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online bedrijven als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktshop. Deze shops bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en leveren tevens een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Bruna, Handyman, Hema, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Wehkamp, Fonq, Amazon, Blokker, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-su462a-clt-y406s-geel-yellow-toner

Originele gele SU462A inkt van HP bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP SU462A (CLT-Y406S) toner geel originele gele toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met vervelende storing en meldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €36,50).

HP SU462A (CLT-Y406S) toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het SU462A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP SU462A CLT Y406S huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht vind je veel voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het kapje helemaal hebt verwijderd en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte problemen met de HP SU462A (CLT-Y406S) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP SU462A (CLT-Y406S) toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP SU462A (CLT-Y406S) met de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €30,17 excl. btw (dus €36,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €73,00. Met een huismerk toner met het nummer SU462A ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €18,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het lipje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een HP SU462A (CLT-Y406S) toner geel huismerk alternatief interessant?
Een huismerk SU462A alternatief proberen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De verkoopprijs is lager en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je meestal gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de HP SU462A (CLT-Y406S) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw assembleren. Tenslotte test je uit of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie