bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 130A CF352A geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste HP 130A (CF352A) inkt toner? Op deze website vind je de meest populaire leveranciers voor spotgoedkope toners. Het patroon HP 130A (CF352A) toner geel met de kleur geel (yellow) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Diverse winkels zoals Alleeninkt.nl en Easy-ink leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€57,50
Huismerk tarieven€28,75
LeverancierHP
TypeHP 130A (CF352A) toner geel
ArtikelcodeCF352A
Officiële kleurgeel
Printomvang1.000 prints
EAN0886112939304

Goedkoopste HP 130A (CF352A) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de CF352A toner is 1.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Go4inkt en Totaalinkt.shop zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze faciliteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij winkels zoals Inktwereld.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CF352A inkt toners koop je vanaf €57,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan lage- of gemiddelde kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ryman Eco of Calibri.
 • Via dit portaal vind je de betrouwbaarste verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig CF352A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 130A (CF352A) toner geel vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit soort gele tonercartridge kent een vanafprijs van €63,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €57,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €28,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 130A (CF352A) toner geel originele inkt€57,50
HP 130A (CF352A) toner geel multipack (merk toners)€115,00
HP 130A (CF352A) toner geel huismerk inkt * €28,75
HP 130A (CF352A) toner geel huismerk duopack * €57,50
Prijslijst van de CF352A tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 130A (CF352A) inkt kopen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Kooptip: bestel bij een internet printshop. Deze shops hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en verkopen meestal een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Media Markt, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Wehkamp, Ebay, Blokker, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-130a-cf352a-geel-yellow-toner

Originele gele CF352A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 130A (CF352A) toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt geen last van lastige storing en meldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €57,50).

HP 130A (CF352A) toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het CF352A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 130A CF352A huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel check je alledaagse inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de toner en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse printproblemen in relatie tot HP 130A (CF352A) inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 130A (CF352A) toner geel toner?
De adviesprijs van de HP 130A (CF352A) met kleurcode geel (yellow) toner is om en nabij de €47,52 excl. de btw (€57,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je zo’n €115,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer CF352A ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €28,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het HP 130A (CF352A) toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk CF352A alternatief proberen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De prijs is goedkoper en deze patronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de HP 130A (CF352A) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de gele inkt in het reservoir. Als laatste kan je het patroon in elkaar klikken. Ter controle controleer je of de nagevulde HP inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie