bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 13X Q2613X zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste HP 13X (Q2613X) inkt toner? Op deze webpagina bekijk je erkende shops voor goedkope toners. De HP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zakelijke documenten. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Heel wat inktwebshops als o.a. inktknaller.nl en Go4inkt hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€77,50
Huismerk verkoopprijs€38,75
LeverancierHP
ProductHP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit
SerienummerQ2613X
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang4.000 prints
EAN-code0808736420396

Goedkoopste HP 13X (Q2613X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de Q2613X toner is 4.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel voordelige dan in de winkel. Inktweb.nl en inktknaller.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal bieden ze ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via verkopers zoals bol.com en Paradigit.
 • Originele Q2613X inkt toners kosten je ongeveer €77,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan snelle modus) en probeer lettertypes zoals Courier of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je erkende aanbieders waar je probleemloos en snel Q2613X toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €85,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €77,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €38,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€77,50
HP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€155,00
HP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €38,75
HP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €77,50
Prijstabel voor de Q2613X tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 13X (Q2613X) inkt kopen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij computerwinkels. Advies van de specialist: kies voor een online inktshop. Deze winkels hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en voeren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote webwinkels als Fonq, Blokker, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-13x-q2613x-zwart-black-toner

Originele zwarte Q2613X inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €77,50).

HP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van derde fabrikanten. Het Q2613X huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 13X Q2613X huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel bekijk je bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het beschermkapje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene problemen met betrekking tot HP 13X (Q2613X) inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een HP 13X (Q2613X) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €64,05 excl. btw (€77,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €155,00. Dankzij een huismerk toner met de code Q2613X kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €38,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon en start het reinigingsprogramma.

Is het HP 13X (Q2613X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk Q2613X alternatief gebruiken is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 13X (Q2613X) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen werk je met een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het patroon opnieuw assembleren. Achteraf test je uit of de nagevulde HP inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie