bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 502A Q6473A magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 502A (Q6473A) inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de betrouwbaarste printwinkels voor extra voordelige toners. Artikel HP 502A (Q6473A) toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Meer en meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl & coolblue.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€102,50
Huismerk vanafprijs€51,25
LeverancierHP
ArtikelHP 502A (Q6473A) toner magenta
ArtikelnummerQ6473A
Kleurcodemagenta
Effectiviteit4.000 prints
EAN-nummer0829160703077

Goedkoopste HP 502A (Q6473A) inkt kopen april 2023

De capaciteit van de Q6473A toner is 4.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het veel voordelige dan in de winkel. Inktwereld.nl of Vikingdirect.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze bieden over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij aanbieders zoals Sneltoner.nl en Handyman.nl.
 • Originele Q6473A inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €102,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals lage kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Calibri.
 • Via onze website vind je goede leveranciers waar je snel en simpel Q6473A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 502A (Q6473A) toner magenta vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit type rode tonercartridge kost in de winkel al snel €112,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €102,50. De voordeligste optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €51,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 502A (Q6473A) toner magenta originele inkt€102,50
HP 502A (Q6473A) toner magenta multipack (merk toners)€205,00
HP 502A (Q6473A) toner magenta huismerk inkt * €51,25
HP 502A (Q6473A) toner magenta huismerk duopack * €102,50
Prijslijst van de Q6473A tonercartridge (roze / rood) in april 2023. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 502A (Q6473A) inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Advies van de specialist: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren doorgaans een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Bruna, Action, Handyman, Jumbo, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Amazon, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-502a-q6473a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode Q6473A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 502A (Q6473A) toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €102,50).

HP 502A (Q6473A) toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het Q6473A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP 502A Q6473A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder tref je gangbare issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle toners en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Bekende afdrukproblemen aangaande HP 502A (Q6473A) inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 502A (Q6473A) toner magenta toner?
De adviesprijs van de HP 502A (Q6473A) met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €84,71 excl. btw (wat neerkomt op €102,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking bestelt betaal je zo’n €205,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer Q6473A dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €51,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon weigert. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is het HP 502A (Q6473A) toner magenta huismerk alternatief slim?
Een huismerk Q6473A alternatief inkopen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. Het tarief is goedkoper en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dit kan je normaliter eenvoudig herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 502A (Q6473A) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als check test je of de budget HP inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie