bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 309A Q2673A magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste HP 309A (Q2673A) inkt toner? Op deze website bekijk je toonaangevende leveranciers voor extra voordelige toners. De HP 309A (Q2673A) toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Flink wat inktaanbieders zoals Goedkoopprinten.nl of Easy-ink verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€92,50
Huismerk vanafprijs€46,25
MerkHP
SoortHP 309A (Q2673A) toner magenta
ProductnummerQ2673A
Kleur beschrijvingmagenta
Printomvang4.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste HP 309A (Q2673A) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de Q2673A toner is 4.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect of Alleeninkt.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze hanteren een groot aanbod en geven advies / service. Doorgaans verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij aanbieders zoals printershop en printerinktshop.nl.
 • Originele Q2673A inkt toners koop je vanaf €92,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. minimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de beste verkooppunten waar je voordelig en snel Q2673A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 309A (Q2673A) toner magenta vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €101,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €92,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €46,25. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 309A (Q2673A) toner magenta originele inkt€92,50
HP 309A (Q2673A) toner magenta multipack (merk toners)€185,00
HP 309A (Q2673A) toner magenta huismerk inkt * €46,25
HP 309A (Q2673A) toner magenta huismerk duopack * €92,50
Prijsindicatie van de prijs voor een Q2673A tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 309A (Q2673A) inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Onze tip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden meestal een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Ebay, Bol.com, Blokker, Amazon, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-309a-q2673a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode Q2673A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 309A (Q2673A) toner magenta originele rode toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €92,50).

HP 309A (Q2673A) toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het Q2673A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 309A Q2673A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze magenta inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel vind je de meest voorkomende toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het kapje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, onttrek de toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene afdrukproblemen aangaande HP 309A (Q2673A) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat betaal ik voor de HP 309A (Q2673A) toner magenta toner?
De kostprijs van een HP 309A (Q2673A) met kleurcode magenta (roze / rood) toner is ongeveer €76,45 excl. btw (dus €92,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €185,00. Met een huismerk toner met het nummer Q2673A kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €46,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het plakkertje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 309A (Q2673A) toner magenta huismerk alternatief slim?
Het huismerk Q2673A alternatief kiezen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan merk-inkt. De winkelprijs is goedkoper en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 309A (Q2673A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kun je alles weer in elkaar zetten. Tenslotte achterhaal je of de budget HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie