bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 143A W1143A zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste HP 143A (W1143A) inkt toner? Op deze webpagina bekijk je de meest populaire inktaanbieders voor betaalbare toners. Het product HP 143A (W1143A) toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van HP. Veel shops als o.a. Paradigit of Inktwereld.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€16,50
Huismerk tarief€8,25
MerkHP
TypeHP 143A (W1143A) toner zwart
SeriecodeW1143A
Kleurzwart
Intensiteit2.500 prints
EAN0193905679362

Goedkoopste HP 143A (W1143A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de W1143A toner is 2.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Go4inkt & Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hanteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via leveranciers zoals Easy-ink & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele W1143A inkt toners kosten je ongeveer €16,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a printen in concept) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Calibri.
 • Via onze website check je populaire printshops waar je goedkoop en eenvoudig W1143A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 143A (W1143A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €18,15. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €16,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €8,25. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 143A (W1143A) toner zwart originele inkt€16,50
HP 143A (W1143A) toner zwart multipack (merk toners)€33,00
HP 143A (W1143A) toner zwart huismerk inkt * €8,25
HP 143A (W1143A) toner zwart huismerk duopack * €16,50
Tabel met de geschatte prijzen van de W1143A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Gelijk HP 143A (W1143A) inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij boekhandels. Kooptip: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en voeren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Bol.com, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-143a-w1143a-zwart-black-toner

Originele zwarte W1143A inkt van HP kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 143A (W1143A) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van HP geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €16,50).

HP 143A (W1143A) toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van een ander merk. Het W1143A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 143A W1143A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht zie je de meest gangbare toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Kijk of je het beschermkapje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare afdrukproblemen m.b.t. HP 143A (W1143A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de HP 143A (W1143A) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de HP 143A (W1143A) met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €13,64 excl. btw (wat neerkomt op €16,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €33,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer W1143A betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €8,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 143A (W1143A) toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk W1143A alternatief gebruiken is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is goedkoper en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk simpel herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 143A (W1143A) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kun jij het artikel met elkaar verbinden. Tenslotte check je of de nagevulde HP inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie