bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU158A CLT K504S zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP SU158A (CLT-K504S) inkt toner? Op deze pagina vind je de populairste inktwebshops voor betaalbare toners. Het patroon HP SU158A (CLT-K504S) toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van HP. Velerlei leveranciers als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & Inkclub hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€57,50
Huismerk vanafprijs€28,75
LeverancierHP
ModelHP SU158A (CLT-K504S) toner zwart
ArtikelcodeSU158A
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang2.500 prints
EANonbekend

Goedkoopste HP SU158A (CLT-K504S) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SU158A toner is 2.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl of Office Centre zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. In de basis hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij verkopers als inktcartridge store en Handyman.nl.
 • Originele SU158A inkt toners koop je vanaf €57,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan printen in concept) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl check je geschikte inktwebshops waar je snel en simpel SU158A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP SU158A (CLT-K504S) toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €63,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €57,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €28,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP SU158A (CLT-K504S) toner zwart originele inkt€57,50
HP SU158A (CLT-K504S) toner zwart multipack (merk toners)€115,00
HP SU158A (CLT-K504S) toner zwart huismerk inkt * €28,75
HP SU158A (CLT-K504S) toner zwart huismerk duopack * €57,50
Prijsindicatie van de prijs voor een SU158A tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP SU158A (CLT-K504S) inkt kopen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwebshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-su158a-clt-k504s-zwart-black-toner

Originele zwarte SU158A inkt van HP bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP SU158A (CLT-K504S) toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van HP en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €57,50).

HP SU158A (CLT-K504S) toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het SU158A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP SU158A CLT K504S huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel vind je gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende problemen aangaande HP SU158A (CLT-K504S) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de HP SU158A (CLT-K504S) toner zwart toner?
De adviesprijs van de HP SU158A (CLT-K504S) met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €47,52 excl. de btw (dat is €57,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €115,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer SU158A kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €28,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het HP SU158A (CLT-K504S) toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk SU158A alternatief nemen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. De kostprijs is gunstiger en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Deze kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Kan ik de HP SU158A (CLT-K504S) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kan je het patroon terugzetten in originele staat. Aansluitend probeer je of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie