bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 24A Q2624A zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 24A (Q2624A) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vind je de meest bekende leveranciers voor goedkope toners. Het product HP 24A (Q2624A) toner zwart met kleurcode zwart (black) is ideaal voor jouw zwart-wit printjes. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Een groeiend aantal webshops als Inkt-bestellen.nl of Easy-ink hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€50,50
Huismerk verkoopprijs€25,25
FabrikantHP
ArtikelHP 24A (Q2624A) toner zwart
ArtikelcodeQ2624A
Kleurcodezwart
Intensiteit2.500 prints
EAN0808736420617

Goedkoopste HP 24A (Q2624A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de Q2624A toner is 2.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is financieel interessanter dan in een lokale shop. Easy-ink of Paradigit zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals Inktshop.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele Q2624A inkt toners haal je in huis vanaf €50,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Courier of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je gespecialiseerde winkels waar je goedkope Q2624A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 24A (Q2624A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €55,55. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €50,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €25,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 24A (Q2624A) toner zwart originele inkt€50,50
HP 24A (Q2624A) toner zwart multipack (merk toners)€101,00
HP 24A (Q2624A) toner zwart huismerk inkt * €25,25
HP 24A (Q2624A) toner zwart huismerk duopack * €50,50
Prijsoverzicht van de Q2624A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP 24A (Q2624A) inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Onze tip: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen doorgaans een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Amazon, Bol.com, Coolblue, Blokker, Ebay, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
hp-24a-q2624a-zwart-black-toner

Originele zwarte Q2624A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 24A (Q2624A) toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van frustrerende foutcodes. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €50,50).

HP 24A (Q2624A) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het Q2624A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 24A Q2624A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder tref je bekende toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het lipje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste toners even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Alledaagse afdrukproblemen m.b.t. HP 24A (Q2624A) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 24A (Q2624A) toner zwart toner?
De prijs van een HP 24A (Q2624A) met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €41,74 excl. de btw (dat is €50,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking bestelt kost het ongeveer €101,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer Q2624A betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €25,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe toner niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het HP 24A (Q2624A) toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk Q2624A alternatief aanschaffen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan merkinkt. De verkoopprijs is interessanter en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dit kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 24A (Q2624A) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als afronding test je uit of de nagevulde HP inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie