bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 49A Q5949A zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 49A (Q5949A) inkt toner? Op deze webpagina vind je de beste winkels voor goedkope toners. Het artikel HP 49A (Q5949A) toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is ideaal voor jouw zakelijke documenten. Denk dan aan “echte” toners van HP. Veel inktwebshops als bijvoorbeeld Handyman.nl en Sneltoner.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€76,50
Huismerk prijzen€38,25
FabrikantHP
SoortHP 49A (Q5949A) toner zwart
SeriecodeQ5949A
Kleurenzwart
Effectiviteit2.500 prints
EAN0829160319551

Goedkoopste HP 49A (Q5949A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de Q5949A toner is 2.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Sneltoner.nl & Inktbaas.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via webshops als Inktshop.nl of printerinktshop.nl.
 • Originele Q5949A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €76,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via deze site vind je goede verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier Q5949A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 49A (Q5949A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €84,15. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €76,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €38,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 49A (Q5949A) toner zwart originele inkt€76,50
HP 49A (Q5949A) toner zwart multipack (merk toners)€153,00
HP 49A (Q5949A) toner zwart huismerk inkt * €38,25
HP 49A (Q5949A) toner zwart huismerk duopack * €76,50
Overzicht met prijzen van de Q5949A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 49A (Q5949A) inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verstrekken meestal een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Bruna, Hema, Action, Expert, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Grote platformen als Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Fonq, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
hp-49a-q5949a-zwart-black-toner

Originele zwarte Q5949A inkt van HP bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 49A (Q5949A) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €76,50).

HP 49A (Q5949A) toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het Q5949A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 49A Q5949A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht tref je gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het lipje verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende toner-problemen bij de HP 49A (Q5949A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 49A (Q5949A) toner zwart toner?
De kostprijs van een HP 49A (Q5949A) met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €63,22 excl. btw (dus €76,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €153,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer Q5949A betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €38,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 49A (Q5949A) toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk Q5949A alternatief selecteren is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is interessanter en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter gemakkelijk herstellen.

Tegen lage kosten de HP 49A (Q5949A) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun je alles weer opnieuw vastklikken. Achteraf controleer je of de budget HP inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie