bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 201X CF400X zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 201X (CF400X) inkt toner? Op deze webpagina tref je goede winkels voor goedkope toners. Het patroon HP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Verschillende inktshops als bijv. Office Centre & replacedirect verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€85,50
Huismerk prijzen€42,75
FabrikantHP
ArtikelHP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit
SeriecodeCF400X
Kleurcodezwart
Intensiteit2.800 prints
EAN-code0888793237984

Goedkoopste HP 201X (CF400X) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF400X toner is 2.800 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers of Office Centre zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Standaard hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via leveranciers als 123inkt of Alleeninkt.nl.
 • Originele CF400X inkt toners haal je in huis vanaf €85,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan milieuvriendelijk) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je betrouwbare winkels waar je voordelig en snel CF400X toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €94,05. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €85,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €42,75. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€85,50
HP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€171,00
HP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €42,75
HP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €85,50
Prijsoverzicht van de CF400X tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 201X (CF400X) inkt bestellen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Advies van de specialist: shop bij een online inktshop. Zij bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren doorgaans een goed huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Action, Bruna, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Amazon, Bol.com, Ebay, Coolblue, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-201x-cf400x-zwart-black-toner

Originele zwarte CF400X inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende storing en meldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €85,50).

HP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het CF400X huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 201X CF400X huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel zie je algemene inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak de toner schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Veel voorkomende problemen aangaande HP 201X (CF400X) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de HP 201X (CF400X) met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €70,66 excl. de btw (dat betekent €85,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €171,00. Met een huismerk toner met de code CF400X betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €42,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 201X (CF400X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CF400X alternatief gebruiken is vaak een goed idee. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is voordeliger en deze toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 201X (CF400X) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als laatste mag je alles opnieuw vastklikken. Achteraf controleer je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie