bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 312A CF382A geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 312A (CF382A) inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire inktaanbieders voor extra voordelige toners. Het product HP 312A (CF382A) toner geel met kleur geel (yellow) is geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van HP. Diverse printshops zoals Printabout.nl & Go4inkt faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€101,50
Huismerk verkoopprijs€50,75
MerkHP
ProductHP 312A (CF382A) toner geel
SerienummerCF382A
Kleurengeel
Printomvang2.700 prints
EAN0888182056929

Goedkoopste HP 312A (CF382A) inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de CF382A toner is 2.700 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het veel gunstiger dan in de winkel. 123inkt & Totaalinkt.shop zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hebben een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via aanbieders als coolblue.nl & Office Centre.
 • Originele CF382A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €101,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan snel-modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via onze website check je de betrouwbaarste bedrijven waar je goedkope CF382A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 312A (CF382A) toner geel vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Dit soort gele tonercartridge kost in de winkel al snel €111,65. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €101,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €50,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 312A (CF382A) toner geel originele inkt€101,50
HP 312A (CF382A) toner geel multipack (merk toners)€203,00
HP 312A (CF382A) toner geel huismerk inkt * €50,75
HP 312A (CF382A) toner geel huismerk duopack * €101,50
Prijslijst van de CF382A tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Gemakkelijk HP 312A (CF382A) inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden de beste service, de meeste voorraad en faciliteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Coolblue, Blokker, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-312a-cf382a-geel-yellow-toner

Originele gele CF382A inkt van HP kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 312A (CF382A) toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €101,50).

HP 312A (CF382A) toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het CF382A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 312A CF382A huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de geel inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht vind je bekende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij klooninkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen met betrekking tot HP 312A (CF382A) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de HP 312A (CF382A) toner geel toner?
De verkoopprijs van de HP 312A (CF382A) met de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €83,88 excl. btw (dat maakt €101,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack selecteert kost het ongeveer €203,00. Met een huismerk toner met het nummer CF382A betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €50,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en neem de printkop onder handen.

Is het HP 312A (CF382A) toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk CF382A alternatief selecteren is vaak zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De verkoopprijs is lager en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 312A (CF382A) toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kan je het product terugzetten in originele staat. Als check bekijk je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie