bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 203X CF540X zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 203X (CF540X) inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met goede shops voor betaalbare toners. Het patroon HP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zakelijke documenten. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van HP. Steeds meer aanbieders als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & Inkclub verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€84,50
Huismerk tarieven€42,25
MerkHP
SoortHP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit
ProductnummerCF540X
Kleurzwart
Effectiviteit3.200 prints
EAN-code0190781107125

Goedkoopste HP 203X (CF540X) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF540X toner is 3.200 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. replacedirect & Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Standaard bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via aanbieders als Inktwereld.nl of printerinktshop.nl.
 • Originele CF540X inkt toners haal je in huis vanaf €84,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, test de diverse eco-printinstellingen (zoals eco-stand) of kies een zuinig lettertype zoals Courier & Garamond.
 • Via onze website vind je bekende aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier CF540X toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €92,95. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €84,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €42,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€84,50
HP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€169,00
HP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €42,25
HP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €84,50
Prijslijst van de CF540X tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Vandaag nog HP 203X (CF540X) inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops helpen bij problemen, de meeste voorraad en hebben doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Action, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-203x-cf540x-zwart-black-toner

Originele zwarte CF540X inkt van HP bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €84,50).

HP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het CF540X huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 203X CF540X huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bekijk je gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt vaak voor bij huismerken. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een toners check uit en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop meteen met printen, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante issues bij de HP 203X (CF540X) inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de HP 203X (CF540X) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €69,83 excl. de btw (€84,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €169,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode CF540X kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €42,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 203X (CF540X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk CF540X alternatief proberen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan merkinkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze patronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 203X (CF540X) toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor werk je met een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar zetten. Als laatste controleer je of de budget HP inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie