bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 308A Q2670A zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 308A (Q2670A) inkt toner? Via onze vergelijk-tool vergelijk je de meest bekende aanbieders voor spotgoedkope toners. De HP 308A (Q2670A) toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Meerdere webshops zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en Go4inkt bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€87,50
Huismerk prijzen€43,75
LeverancierHP
TypeHP 308A (Q2670A) toner zwart
ProductcodeQ2670A
Kleurenzwart
Capaciteit6.000 prints
EAN-nummer0808736549868

Goedkoopste HP 308A (Q2670A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de Q2670A toner is 6.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop en inktknaller.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele HP toners. Ze verkopen duizenden producten en jij kan terecht voor service. In de basis hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via leveranciers als Inktshop.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele Q2670A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €87,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals eco-modus) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via onze website klik je direct door naar de populairste winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier Q2670A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 308A (Q2670A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €96,25. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €87,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €43,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 308A (Q2670A) toner zwart originele inkt€87,50
HP 308A (Q2670A) toner zwart multipack (merk toners)€175,00
HP 308A (Q2670A) toner zwart huismerk inkt * €43,75
HP 308A (Q2670A) toner zwart huismerk duopack * €87,50
Geschatte prijzen van de Q2670A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Snel HP 308A (Q2670A) inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als in de winkel in de buurt. Kooptip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hanteren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Amazon, Blokker, Fonq, Ebay, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
hp-308a-q2670a-zwart-black-toner

Originele zwarte Q2670A inkt van HP kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 308A (Q2670A) toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt lastige foutcodes. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €87,50).

HP 308A (Q2670A) toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan imitatie inkt van derden. Het Q2670A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 308A Q2670A huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met alledaagse inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante toner-problemen in relatie tot HP 308A (Q2670A) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de HP 308A (Q2670A) toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 308A (Q2670A) met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €72,31 excl. de btw (dat is €87,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack wenst kost het ongeveer €175,00. Door te printen met een huismerk toner met de code Q2670A kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €43,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 308A (Q2670A) toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk Q2670A alternatief proberen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 308A (Q2670A) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden neem je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Nu spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kan je het patroon met elkaar verbinden. Als laatste check je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie