bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 27A C4127A EP 52 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 27A (C4127A/EP-52) inkt toner? Op deze website vind je de populairste verkooppunten voor extra voordelige toners. Deze HP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit met kleur zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zwart-wit printjes. Denk dan aan “echte” toners van HP. Velerlei verkopers zoals bijvoorbeeld Handyman.nl & Inkt.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€57,50
Huismerk vanafprijs€28,75
FabrikantHP
SoortHP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit
SeriecodeC4127A
Officiële kleurzwart
Capaciteit6.000 prints
EAN0088698192764

Goedkoopste HP 27A (C4127A/EP-52) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de C4127A toner is 6.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Bol.com en printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij winkels zoals Easy-ink & Totaalinkt.shop .
 • Originele C4127A inkt toners koop je vanaf €57,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Calibri.
 • Via onze website vind je geschikte shops waar je snel en simpel C4127A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €63,25. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €57,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €28,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit originele inkt€57,50
HP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit multipack (merk toners)€115,00
HP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit huismerk inkt * €28,75
HP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit huismerk duopack * €57,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C4127A tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 27A (C4127A/EP-52) inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: shop bij een internet printshop. Deze winkels hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en bieden vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Expert, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-27a-c4127a-ep-52-zwart-black-toner

Originele zwarte C4127A inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €57,50).

HP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde fabrikanten. Het C4127A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 27A C4127A EP 52 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht zie je bekende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte printproblemen met betrekking tot HP 27A (C4127A/EP-52) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de HP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit toner?
De prijs van een HP 27A (C4127A/EP-52) met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €47,52 excl. btw (dus €57,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €115,00. Dankzij een huismerk toner met de code C4127A betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €28,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 27A (C4127A/EP-52) toner zwart standaard capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk C4127A alternatief selecteren is meestal lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Deze kan je meestal zelfstandig herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 27A (C4127A/EP-52) toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor bestel je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend check je of de gekloonde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie