bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 30A CF230A zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste HP 30A (CF230A) inkt toner? Op deze pagina vergelijk je de beste inktwebshops voor verrassend voordelige toners. Het product HP 30A (CF230A) toner zwart met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Je kunt kiezen uit merkproducten van HP. Velerlei webshops als o.a. Alleeninkt.nl en Inkt.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€52,50
Huismerk verkoopprijs€26,25
FabrikantHP
ModelHP 30A (CF230A) toner zwart
SerienummerCF230A
Kleurenzwart
Printvermogen1.600 prints
EAN-nummer0889894797452

Goedkoopste HP 30A (CF230A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF230A toner is 1.600 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store & Staples zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via bedrijven als Inkt.nl & Printabout.nl.
 • Originele CF230A inkt toners koop je vanaf €52,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via dit portaal vind je bekende leveranciers waar je eenvoudig CF230A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 30A (CF230A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €57,75. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €52,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €26,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 30A (CF230A) toner zwart originele inkt€52,50
HP 30A (CF230A) toner zwart multipack (merk toners)€105,00
HP 30A (CF230A) toner zwart huismerk inkt * €26,25
HP 30A (CF230A) toner zwart huismerk duopack * €52,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CF230A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 30A (CF230A) inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: ga naar een online inktshop. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Action, Handyman, Hema, Expert, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Amazon, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktspecialisten als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-30a-cf230a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF230A inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 30A (CF230A) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt hinderlijke storing en meldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €52,50).

HP 30A (CF230A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het CF230A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 30A CF230A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel zie je bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit kan voorkomen bij huismerken. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende issues aangaande HP 30A (CF230A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 30A (CF230A) toner zwart toner?
De prijs van een HP 30A (CF230A) met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €43,39 excl. btw (wat neerkomt op €52,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €105,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer CF230A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €26,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een HP 30A (CF230A) toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk CF230A alternatief aanschaffen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je doorgaans simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 30A (CF230A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Dan kan je het patroon met elkaar verbinden. Als check probeer je of de budget HP inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie