bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 30X CF230X zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 30X (CF230X) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende inktshops voor voordelige toners. Deze HP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de “echte” toners van HP. Meerdere printwinkels zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of coolblue.nl hanteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€84,50
Huismerk prijzen€42,25
FabrikantHP
SoortHP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit
ProductnummerCF230X
Kleurenzwart
Printcapaciteit3.500 prints
EAN-nummer0889894797469

Goedkoopste HP 30X (CF230X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF230X toner is 3.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar financieel interessanter dan in de winkel. replacedirect en Staples zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij winkels als Officesavers of inktknaller.nl.
 • Originele CF230X inkt toners zijn te bestellen v.a. €84,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander eco-stand) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar de betrouwbaarste verkopers waar je de beste CF230X toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €92,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €84,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €42,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€84,50
HP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€169,00
HP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €42,25
HP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €84,50
Prijstabel voor de CF230X tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 30X (CF230X) inkt kopen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en hebben normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Ebay, Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktaanbieders als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-30x-cf230x-zwart-black-toner

Originele zwarte CF230X inkt van HP kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €84,50).

HP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het CF230X huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 30X CF230X huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele inkt.
 • De printkwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht vind je de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Controleer of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check of je toners goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare afdrukproblemen aangaande HP 30X (CF230X) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de HP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 30X (CF230X) met kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €69,83 excl. btw (dat is €84,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack koopt kost het ongeveer €169,00. Met een huismerk toner met het nummer CF230X ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €42,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 30X (CF230X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk CF230X alternatief selecteren is vaak lucratief. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De prijs is voordeliger en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je meestal zelf herstellen.

Tegen lage kosten de HP 30X (CF230X) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het patroon terugzetten in originele staat. Achteraf bekijk je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie