bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 314A Q7561A cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 314A (Q7561A) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende verkooppunten voor verrassend voordelige toners. De HP 314A (Q7561A) toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van HP. Steeds meer printwinkels als bijvoorbeeld Paradigit & inktcartridge store leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€82,50
Huismerk prijzen€41,25
LeverancierHP
ModelHP 314A (Q7561A) toner cyaan
ArtikelnummerQ7561A
Kleurcodecyaan
Printcapaciteit3.500 prints
EAN-code0829160697376

Goedkoopste HP 314A (Q7561A) inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de Q7561A toner is 3.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is veel voordelige dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij verkopers zoals 112supplies of Handyman.nl.
 • Originele Q7561A inkt toners haal je in huis vanaf €82,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan minimale kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je goede shops waar je goedkoop en eenvoudig Q7561A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 314A (Q7561A) toner cyaan vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €90,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €82,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €41,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 314A (Q7561A) toner cyaan originele inkt€82,50
HP 314A (Q7561A) toner cyaan multipack (merk toners)€165,00
HP 314A (Q7561A) toner cyaan huismerk inkt * €41,25
HP 314A (Q7561A) toner cyaan huismerk duopack * €82,50
Prijslijst van de Q7561A tonercartridge (blauw) in februari 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 314A (Q7561A) inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij computerwinkels. Ons advies: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben verstand van zaken, een grote voorraad en verstrekken normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Fonq, Ebay, Wehkamp, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktaanbieders als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-314a-q7561a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe Q7561A inkt van HP bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 314A (Q7561A) toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door HP en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen irritante foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €82,50).

HP 314A (Q7561A) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het Q7561A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 314A Q7561A huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van errors of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je deze cyaan inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel staan alledaagse toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het lipje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende issues bij de HP 314A (Q7561A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de HP 314A (Q7561A) toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de HP 314A (Q7561A) met kleurcode cyaan (blauw) toner is om en nabij de €68,18 excl. de btw (€82,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt kost het ongeveer €165,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode Q7561A kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €41,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het plakkertje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een HP 314A (Q7561A) toner cyaan huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk Q7561A alternatief bestellen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. Het tarief is lager en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 314A (Q7561A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. In dat geval werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna mag je het product terugzetten in originele staat. Als laatste test je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie