bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 331A W1331A zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 331A (W1331A) inkt toner? Via onze vergelijker vind je geschikte printwinkels voor spotgoedkope toners. Artikel HP 331A (W1331A) toner zwart met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor al jouw basic zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van HP. Flink wat inktshops zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en 112supplies bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€97,50
Huismerk prijs€48,75
MerkHP
ProductHP 331A (W1331A) toner zwart
ArtikelcodeW1331A
Officiële kleurzwart
Capaciteit5.000 prints
EAN0193905925919

Goedkoopste HP 331A (W1331A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de W1331A toner is 5.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het stukken voordeliger dan in een lokale shop. Officesavers & Paradigit zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Vaak hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via leveranciers zoals inktcartridge store & Totaalinkt.shop .
 • Originele W1331A inkt toners kosten je ongeveer €97,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alseco-modus) of probeer lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte inktwebshops waar je goedkope W1331A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 331A (W1331A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €107,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €97,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €48,75. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 331A (W1331A) toner zwart originele inkt€97,50
HP 331A (W1331A) toner zwart multipack (merk toners)€195,00
HP 331A (W1331A) toner zwart huismerk inkt * €48,75
HP 331A (W1331A) toner zwart huismerk duopack * €97,50
Tabel met de geschatte prijzen van de W1331A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Vandaag nog HP 331A (W1331A) inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij boekhandels. Ons advies: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops helpen bij problemen, een grote voorraad en verkopen normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Fonq, Ebay, Bol.com, Blokker, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-331a-w1331a-zwart-black-toner

Originele zwarte W1331A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 331A (W1331A) toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €97,50).

HP 331A (W1331A) toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het W1331A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat deze toners gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 331A W1331A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met bekende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de toner en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante printproblemen aangaande HP 331A (W1331A) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de HP 331A (W1331A) toner zwart toner?
De kostprijs van een HP 331A (W1331A) met kleurcode zwart (black) toner is om en nabij de €80,58 excl. btw (wat neerkomt op €97,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking selecteert moet je denken aan €195,00. Met een huismerk toner met het nummer W1331A kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €48,75) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en reinig de printkop met het programma.

Is het HP 331A (W1331A) toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk W1331A alternatief proberen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan merk-inkt. De prijs is voordeliger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 331A (W1331A) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kun je alles weer in elkaar zetten. Als laatste controleer je of de nieuwe HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie