bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 37A CF237A zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 37A (CF237A) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende shops voor spotgoedkope toners. Het product HP 37A (CF237A) toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van HP. Steeds meer aanbieders als bijvoorbeeld printerinktshop.nl of Officesavers leveren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€166,50
Huismerk tarieven€83,25
FabrikantHP
TypeHP 37A (CF237A) toner zwart
ProductcodeCF237A
Officiële kleurzwart
Effectiviteit11.000 prints
EAN0194441644982

Goedkoopste HP 37A (CF237A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF237A toner is 11.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl of Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Dikwijls voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij verkopers als Inktshop.nl of Paradigit.
 • Originele CF237A inkt toners haal je in huis vanaf €166,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals snelle modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Calibri.
 • Via deze site vergelijk je de meest bekende shops waar je eenvoudig CF237A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 37A (CF237A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €183,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €166,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €83,25. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 37A (CF237A) toner zwart originele inkt€166,50
HP 37A (CF237A) toner zwart multipack (merk toners)€333,00
HP 37A (CF237A) toner zwart huismerk inkt * €83,25
HP 37A (CF237A) toner zwart huismerk duopack * €166,50
Prijstabel voor de CF237A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 37A (CF237A) inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Kooptip: kies voor een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-37a-cf237a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF237A inkt van HP kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 37A (CF237A) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €166,50).

HP 37A (CF237A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het CF237A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 37A CF237A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bekijk je de meest voorkomende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle toners en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante issues bij de HP 37A (CF237A) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de HP 37A (CF237A) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de HP 37A (CF237A) met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €137,60 excl. de btw (dat maakt €166,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of duoverpakking wenst betaal je ongeveer €333,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer CF237A kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €83,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het HP 37A (CF237A) toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk CF237A alternatief aanschaffen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De aanbiedingsprijs is lager en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Hoe werkt de HP 37A (CF237A) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je alles opnieuw vastklikken. Als laatste test je uit of de nagevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie