bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 37X CF237X zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 37X (CF237X) inkt toner? Op deze website bekijk je de beste verkopers voor goedkope toners. Het artikel HP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) is relevant voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van HP. Een groeiend aantal winkels als bijvoorbeeld printerinktshop.nl & Inkt.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€252,50
Huismerk prijs€126,25
LeverancierHP
TypeHP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit
ArtikelcodeCF237X
Kleurcodezwart
Effectiviteit25.000 prints
EAN-nummer0889899204214

Goedkoopste HP 37X (CF237X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF237X toner is 25.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl of Vikingdirect.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele HP toners. Ze faciliteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij winkels als Sneltoner.nl en Printabout.nl.
 • Originele CF237X inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €252,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander draft mode) en overweeg een lettertype als Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via ons platform vind je de directe links naar de meest populaire shops waar je goedkoop en eenvoudig CF237X toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €277,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €252,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €126,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€252,50
HP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€505,00
HP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €126,25
HP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €252,50
Prijsindicatie van de prijs voor een CF237X tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Snel HP 37X (CF237X) inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, de meeste voorraad en voeren vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Hema, Handyman, Bruna, Expert, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-37x-cf237x-zwart-black-toner

Originele zwarte CF237X inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €252,50).

HP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het CF237X huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 37X CF237X huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht check je bekende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het beschermkapje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Algemene problemen m.b.t. HP 37X (CF237X) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 37X (CF237X) met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €208,68 excl. de btw (wat neerkomt op €252,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking prefereert moet je denken aan €505,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer CF237X ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is voordeliger (+/- €126,25) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een HP 37X (CF237X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk CF237X alternatief kopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De winkelprijs is gunstiger en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Deze kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Hoe kan ik snel de HP 37X (CF237X) toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar klikken. Als check achterhaal je of de vernieuwde HP inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie