bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 822A C8551A cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 822A (C8551A) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de beste aanbieders voor verrassend goedkope toners. Het artikel HP 822A (C8551A) toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Diverse shops zoals Vikingdirect.nl of Inktwereld.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€112,50
Huismerk tarieven€56,25
LeverancierHP
ArtikelHP 822A (C8551A) toner cyaan
SerienummerC8551A
Kleurencyaan
Effectiviteit25.000 prints
EAN-code0088698445334

Goedkoopste HP 822A (C8551A) inkt bestellen februari 2023

De capaciteit van de C8551A toner is 25.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl & printerinktshop.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans bieden ze ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via winkels zoals Inkt.nl of inktknaller.nl.
 • Originele C8551A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €112,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via onze website check je goede verkopers waar je de beste C8551A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 822A (C8551A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €123,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €112,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €56,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 822A (C8551A) toner cyaan originele inkt€112,50
HP 822A (C8551A) toner cyaan multipack (merk toners)€225,00
HP 822A (C8551A) toner cyaan huismerk inkt * €56,25
HP 822A (C8551A) toner cyaan huismerk duopack * €112,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C8551A tonercartridge (blauw) in februari 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 822A (C8551A) inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als in de retail. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en verstrekken tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Fonq, Amazon, Blokker, Coolblue, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
hp-822a-c8551a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe C8551A inkt van HP bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 822A (C8551A) toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €112,50).

HP 822A (C8551A) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van derde partijen. Het C8551A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 822A C8551A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van errorcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder vind je algemene problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Check of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop meteen met printen, haal alle toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende inktproblemen met betrekking tot HP 822A (C8551A) inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 822A (C8551A) toner cyaan toner?
De prijs van een HP 822A (C8551A) met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €92,98 excl. btw (dat maakt €112,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €225,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code C8551A betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €56,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en kijk of je het lipje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 822A (C8551A) toner cyaan huismerk alternatief slim?
Een huismerk C8551A alternatief aanschaffen is in de basis lucratief. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken zelf verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 822A (C8551A) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling bestel je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Aansluitend controleer je of de nieuwe HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie