bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 64X CC364X zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 64X (CC364X) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met toonaangevende inktshops voor verrassend voordelige toners. Het artikel HP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) biedt uitkomst voor documenten met heldere zwarte tekst. Je kunt kiezen uit merkproducten van HP. Meer en meer aanbieders als bijv. Inkt-bestellen.nl en Inkclub bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€257,50
Huismerk verkoopprijs€128,75
LeverancierHP
ArtikelHP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit
ArtikelnummerCC364X
Kleurzwart
Printvermogen24.000 prints
EAN-nummer0883585007608

Goedkoopste HP 64X (CC364X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CC364X toner is 24.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store en Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals Go4inkt & Alleeninkt.nl.
 • Originele CC364X inkt toners koop je vanaf €257,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a eco-stand) & selecteer een zuinig lettertype als Courier & Times New Roman.
 • Via ons platform vergelijk je gespecialiseerde printwinkels waar je goedkope CC364X toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €283,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €257,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €128,75. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€257,50
HP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€515,00
HP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €128,75
HP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €257,50
Prijstabel voor de CC364X tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Gelijk HP 64X (CC364X) inkt kopen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en hanteren tevens een prima huismerk.

 • Retailers: Handyman, Bruna, Action, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Ebay, Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-64x-cc364x-zwart-black-toner

Originele zwarte CC364X inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutcodes. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €257,50).

HP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het CC364X huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 64X CC364X huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit dan originele inkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel check je de meest bekende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende issues met de HP 64X (CC364X) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de HP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een HP 64X (CC364X) met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €212,81 excl. btw (€257,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €515,00. Met een huismerk toner met het serienummer CC364X ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €128,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het plasticje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 64X (CC364X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk CC364X alternatief kiezen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is lager en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Hoe werkt de HP 64X (CC364X) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kan je het product opnieuw assembleren. Als check test je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie