bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 43X C8543X zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste HP 43X (C8543X) inkt toner? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met geschikte printshops voor goedkope toners. De HP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van HP. Velerlei aanbieders als Staples en 112supplies faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€240,50
Huismerk verkoopprijs€120,25
FabrikantHP
ArtikelHP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit
ProductcodeC8543X
Kleur omschrijvingzwart
Printcapaciteit30.000 prints
EAN0725184659522

Goedkoopste HP 43X (C8543X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de C8543X toner is 30.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. replacedirect & Staples zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij verkopers zoals Inktweb.nl of Vikingdirect.nl.
 • Originele C8543X inkt toners koop je online vanaf €240,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar toonaangevende verkopers waar je moeiteloos C8543X toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €264,55. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €240,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €120,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€240,50
HP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€481,00
HP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €120,25
HP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €240,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C8543X tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 43X (C8543X) inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij boekhandels. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Amazon, Blokker, Fonq, Coolblue, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
hp-43x-c8543x-zwart-black-toner

Originele zwarte C8543X inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt storende foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €240,50).

HP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het C8543X huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 43X C8543X huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht staan de meest gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Check of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Wacht met het afdrukken, onttrek de toner en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende toner-problemen m.b.t. HP 43X (C8543X) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de HP 43X (C8543X) met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €198,76 excl. btw (dat maakt €240,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je zo’n €481,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code C8543X kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €120,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 43X (C8543X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C8543X alternatief selecteren is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De verkoopprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je gewoonlijk simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 43X (C8543X) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als laatste controleer je of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie