bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 508X CF360X zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste HP 508X (CF360X) inkt toner? Op deze website vergelijk je de beste webshops voor betaalbare toners. Het artikel HP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) komt van pas bij al jouw basic zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van HP. Meer en meer printwinkels als o.a. Inkt-bestellen.nl en printershop bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€198,50
Huismerk tarieven€99,25
FabrikantHP
TypeHP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit
ArtikelcodeCF360X
Officiële kleurzwart
Printvermogen12.500 prints
EAN0888793643396

Goedkoopste HP 508X (CF360X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF360X toner is 12.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl of Printabout.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Meestal beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij bedrijven zoals Inkclub en Printabout.nl.
 • Originele CF360X inkt toners zijn te bestellen v.a. €198,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (o.a snel-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Calibri.
 • Via dit portaal vergelijk je de meest bekende shops waar je moeiteloos CF360X toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €218,35. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €198,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €99,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€198,50
HP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€397,00
HP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €99,25
HP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €198,50
Prijstabel voor de CF360X tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 508X (CF360X) inkt bestellen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en voeren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Action, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote webwinkels als Amazon, Blokker, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktspecialisten als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-508x-cf360x-zwart-black-toner

Originele zwarte CF360X inkt van HP kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €198,50).

HP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het CF360X huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 508X CF360X huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel staan bekende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Bekijk of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende tonercartridge.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende printproblemen met betrekking tot HP 508X (CF360X) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 508X (CF360X) met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €164,05 excl. de btw (dat betekent €198,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €397,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer CF360X ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €99,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en kijk of je het lipje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een HP 508X (CF360X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CF360X alternatief gebruiken is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De aanbiedingsprijs is lager en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak gemakkelijk oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 508X (CF360X) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kun jij het artikel opnieuw assembleren. Nadien test je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie