bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 38A Q1338A zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 38A (Q1338A) inkt toner? Op deze website bekijk je erkende webshops voor voordelige toners. Het product HP 38A (Q1338A) toner zwart met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor documenten met heldere zwarte tekst. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van HP. Diverse verkopers als Totaalinkt.shop of Go4inkt bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€152,50
Huismerk tarief€76,25
FabrikantHP
ProductHP 38A (Q1338A) toner zwart
ArtikelcodeQ1338A
Kleurzwart
Printomvang12.000 prints
EAN0808736185417

Goedkoopste HP 38A (Q1338A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de Q1338A toner is 12.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. printershop & Handyman.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze bieden een groot aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij bedrijven als Inktshop.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele Q1338A inkt toners koop je vanaf €152,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar populaire inktaanbieders waar je de beste Q1338A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 38A (Q1338A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €167,75. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €152,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €76,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 38A (Q1338A) toner zwart originele inkt€152,50
HP 38A (Q1338A) toner zwart multipack (merk toners)€305,00
HP 38A (Q1338A) toner zwart huismerk inkt * €76,25
HP 38A (Q1338A) toner zwart huismerk duopack * €152,50
Tabel met prijzen voor de Q1338A tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP 38A (Q1338A) inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij boekhandels. Belangrijk: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Ebay, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-38a-q1338a-zwart-black-toner

Originele zwarte Q1338A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 38A (Q1338A) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen lastige foutcodes. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele toners van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €152,50).

HP 38A (Q1338A) toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het Q1338A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 38A Q1338A huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht staan bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Check of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene printproblemen aangaande HP 38A (Q1338A) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 38A (Q1338A) toner zwart toner?
De adviesprijs van de HP 38A (Q1338A) met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €126,03 excl. de btw (dat is €152,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je zo’n €305,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer Q1338A ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €76,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een HP 38A (Q1338A) toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk Q1338A alternatief gebruiken is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanschafprijs is lager en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelfstandig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 38A (Q1338A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. In dat geval werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je het product in elkaar zetten. Als check bekijk je of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie