bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 644A Q6462A geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste HP 644A (Q6462A) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je geschikte verkooppunten voor voordelige toners. Artikel HP 644A (Q6462A) toner geel met kleurcode geel (yellow) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van HP. Steeds meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl of printershop hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€262,50
Huismerk vanafprijs€131,25
LeverancierHP
TypeHP 644A (Q6462A) toner geel
ArtikelnummerQ6462A
Officiële kleurgeel
Effectiviteit12.000 prints
EAN0829160664675

Goedkoopste HP 644A (Q6462A) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de Q6462A toner is 12.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl en Inkt-bestellen.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Vaak voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij verkooppunten als Inktshop.nl of Alleeninkt.nl.
 • Originele Q6462A inkt toners kosten je ongeveer €262,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan lage kwaliteit) & overweeg een lettertype als Century Gothic & Times New Roman.
 • Via deze site vind je de directe links naar populaire webshops waar je moeiteloos Q6462A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 644A (Q6462A) toner geel vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €288,75. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €262,50. De beste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €131,25. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 644A (Q6462A) toner geel originele inkt€262,50
HP 644A (Q6462A) toner geel multipack (merk toners)€525,00
HP 644A (Q6462A) toner geel huismerk inkt * €131,25
HP 644A (Q6462A) toner geel huismerk duopack * €262,50
Prijslijst van de Q6462A tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Gemakkelijk HP 644A (Q6462A) inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij computerzaken. Belangrijk: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en bieden vaak een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Expert, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Coolblue, Amazon, Blokker, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste aanbiedingen.
hp-644a-q6462a-geel-yellow-toner

Originele gele Q6462A inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 644A (Q6462A) toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €262,50).

HP 644A (Q6462A) toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het Q6462A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 644A Q6462A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met de meest bekende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer uit, klik de toner uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare printproblemen met betrekking tot HP 644A (Q6462A) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de HP 644A (Q6462A) toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 644A (Q6462A) bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €216,94 excl. btw (dat is €262,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €525,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer Q6462A kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €131,25) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en onderzoek of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 644A (Q6462A) toner geel huismerk alternatief slim?
Een huismerk Q6462A alternatief proberen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De prijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter gemakkelijk herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 644A (Q6462A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens plaats je de injectiespuit met gele inkt in het inktpatroon. Dan kan je het product in elkaar zetten. Tenslotte controleer je of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie