bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 644A Q6461A cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 644A (Q6461A) inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij erkende verkooppunten voor goedkope toners. Het artikel HP 644A (Q6461A) toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is ideaal voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Flink wat shops als o.a. Goedkoopprinten.nl & Inktshop.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€262,50
Huismerk verkoopprijs€131,25
LeverancierHP
ProductHP 644A (Q6461A) toner cyaan
SeriecodeQ6461A
Kleurcodecyaan
Printvermogen12.000 prints
EAN-code0829160664668

Goedkoopste HP 644A (Q6461A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de Q6461A toner is 12.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl & Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij shops zoals Easy-ink & inktknaller.nl.
 • Originele Q6461A inkt toners koop je online vanaf €262,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan beperkte kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Garamond.
 • Via ons platform vind je de directe links naar gespecialiseerde inktwebshops waar je goedkope Q6461A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 644A (Q6461A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Een dergelijke blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €288,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €262,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €131,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 644A (Q6461A) toner cyaan originele inkt€262,50
HP 644A (Q6461A) toner cyaan multipack (merk toners)€525,00
HP 644A (Q6461A) toner cyaan huismerk inkt * €131,25
HP 644A (Q6461A) toner cyaan huismerk duopack * €262,50
Tabel met de geschatte prijzen van de Q6461A tonercartridge (blauw) in april 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP 644A (Q6461A) inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden top-service, hebben de snelste levertijd en hebben tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Action, Bruna, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Fonq, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Bol.com, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktshops als Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-644a-q6461a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe Q6461A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 644A (Q6461A) toner cyaan originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt lastige foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €262,50).

HP 644A (Q6461A) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het Q6461A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 644A Q6461A huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze cyaan inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder check je bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het lipje weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, verwijder de lekkende toner en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte inktproblemen aangaande HP 644A (Q6461A) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 644A (Q6461A) toner cyaan toner?
De kostprijs van een HP 644A (Q6461A) met kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €216,94 excl. de btw (wat neerkomt op €262,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je ongeveer €525,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code Q6461A dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €131,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en check of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is een HP 644A (Q6461A) toner cyaan huismerk alternatief slim?
Het huismerk Q6461A alternatief proberen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Tegen lage kosten de HP 644A (Q6461A) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste mag je het product in elkaar zetten. Nadien achterhaal je of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie