bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 643A Q5950A zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 643A (Q5950A) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende printwinkels voor extra goedkope toners. De HP 643A (Q5950A) toner zwart met kleur zwart (black) is geschikt voor jouw zakelijke documenten. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van HP. Meerdere webshops als Office Centre & Inktshop.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€212,50
Huismerk vanafprijs€106,25
LeverancierHP
SoortHP 643A (Q5950A) toner zwart
ArtikelnummerQ5950A
Kleurenzwart
Printvermogen11.000 prints
EAN0829160493879

Goedkoopste HP 643A (Q5950A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de Q5950A toner is 11.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is veel voordelige dan in de winkel. 123inkt of Office Centre zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via aanbieders als Go4inkt & Totaalinkt.shop .
 • Originele Q5950A inkt toners koop je vanaf €212,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Brush Script.
 • Via onze website vind je de directe links naar goede webwinkels waar je goedkope Q5950A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 643A (Q5950A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €233,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €212,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €106,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 643A (Q5950A) toner zwart originele inkt€212,50
HP 643A (Q5950A) toner zwart multipack (merk toners)€425,00
HP 643A (Q5950A) toner zwart huismerk inkt * €106,25
HP 643A (Q5950A) toner zwart huismerk duopack * €212,50
Tabel met de geschatte prijzen van de Q5950A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 643A (Q5950A) inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als in de retail. Belangrijk: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden top-service, een grote voorraad en voeren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Handyman, Bruna, Action, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Ebay, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
hp-643a-q5950a-zwart-black-toner

Originele zwarte Q5950A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 643A (Q5950A) toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €212,50).

HP 643A (Q5950A) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het Q5950A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 643A Q5950A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bekijk je de meest voorkomende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het plasticje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare toner-problemen bij de HP 643A (Q5950A) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de HP 643A (Q5950A) toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 643A (Q5950A) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €175,62 excl. de btw (dat is €212,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack prefereert liggen de kosten op zo’n €425,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode Q5950A dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €106,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het stukje tape verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het HP 643A (Q5950A) toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk Q5950A alternatief proberen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is interessanter en de toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Hoe werkt de HP 643A (Q5950A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen werk je met een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf test je uit of de nieuwe HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie