bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 644A Q6463A magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 644A (Q6463A) inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende inktwebshops voor extra goedkope toners. Het artikel HP 644A (Q6463A) toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van HP. Een groeiend aantal leveranciers zoals Handyman.nl of inktcartridge store hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€262,50
Huismerk prijzen€131,25
FabrikantHP
ArtikelHP 644A (Q6463A) toner magenta
SeriecodeQ6463A
Kleur beschrijvingmagenta
Intensiteit12.000 prints
EAN-nummer0829160664682

Goedkoopste HP 644A (Q6463A) inkt kopen februari 2023

De capaciteit van de Q6463A toner is 12.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. replacedirect & Printabout.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze verkopen een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals Inktweb.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele Q6463A inkt toners zijn te bestellen v.a. €262,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de meest bekende verkopers waar je probleemloos en snel Q6463A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 644A (Q6463A) toner magenta vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit soort rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €288,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €262,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €131,25. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 644A (Q6463A) toner magenta originele inkt€262,50
HP 644A (Q6463A) toner magenta multipack (merk toners)€525,00
HP 644A (Q6463A) toner magenta huismerk inkt * €131,25
HP 644A (Q6463A) toner magenta huismerk duopack * €262,50
Prijsoverzicht van de Q6463A tonercartridge (roze / rood) in februari 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 644A (Q6463A) inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Ebay, Amazon, Bol.com, Blokker, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-644a-q6463a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode Q6463A inkt van HP kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 644A (Q6463A) toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €262,50).

HP 644A (Q6463A) toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het Q6463A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 644A Q6463A huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de magenta inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met algemene toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Veel voorkomende issues m.b.t. HP 644A (Q6463A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de HP 644A (Q6463A) toner magenta toner?
De verkoopprijs van de HP 644A (Q6463A) met de kleur magenta (roze / rood) toner is ongeveer €216,94 excl. btw (dat betekent €262,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €525,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer Q6463A kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €131,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een HP 644A (Q6463A) toner magenta huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk Q6463A alternatief gebruiken is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je meestal zelf verhelpen.

Tegen lage kosten de HP 644A (Q6463A) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Om dat te doen gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 injecteer je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kan je het product in elkaar zetten. Achteraf bekijk je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie