bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 641A C9721A EP 85C cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste HP 641A (C9721A / EP-85C) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend voordelige toners. Het artikel HP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan met kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de originele patronen van HP. Een groeiend aantal aanbieders als bijvoorbeeld Staples of bol.com hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€145,50
Huismerk prijzen€72,75
FabrikantHP
ProductHP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan
SerienummerC9721A
Kleurcodecyaan
Capaciteit8.000 prints
EAN-code0088698394762

Goedkoopste HP 641A (C9721A / EP-85C) inkt bestellen november 2023

De capaciteit van de C9721A toner is 8.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je krijgt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink of Office Centre zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven advies / service. Over het algemeen voeren ze ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij verkooppunten zoals printershop & Alleeninkt.nl.
 • Originele C9721A inkt toners kosten je ongeveer €145,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan beperkte kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal check je goede printwinkels waar je eenvoudig C9721A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €160,05. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €145,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €72,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan originele inkt€145,50
HP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan multipack (merk toners)€291,00
HP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan huismerk inkt * €72,75
HP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan huismerk duopack * €145,50
Geschatte prijzen van de C9721A tonercartridge (blauw) in november 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Gelijk HP 641A (C9721A / EP-85C) inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren meestal een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Hema, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Bol.com, Ebay, Amazon, Wehkamp, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktspecialisten als Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-641a-c9721a-ep-85c-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe C9721A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je vermijdt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €145,50).

HP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het C9721A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 641A C9721A EP 85C huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de cyaan inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met veel voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het plasticje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende inktproblemen aangaande HP 641A (C9721A / EP-85C) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de HP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan toner?
De prijs van een HP 641A (C9721A / EP-85C) met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €120,25 excl. btw (dus €145,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack prefereert liggen de kosten op zo’n €291,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code C9721A kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €72,75) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 641A (C9721A / EP-85C) toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C9721A alternatief proberen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 641A (C9721A / EP-85C) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw assembleren. Ter controle probeer je of de vernieuwde HP inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie