bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 643A Q5952A geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 643A (Q5952A) inkt toner? Op deze pagina vergelijk je goede aanbieders voor voordelige toners. Het patroon HP 643A (Q5952A) toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) is te gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Steeds meer winkels zoals Inkt-bestellen.nl & inktcartridge store faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€267,50
Huismerk tarief€133,75
FabrikantHP
TypeHP 643A (Q5952A) toner geel
SeriecodeQ5952A
Kleur omschrijvinggeel
Intensiteit10.000 prints
EAN-code0829160493893

Goedkoopste HP 643A (Q5952A) inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de Q5952A toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. replacedirect en Alleeninkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Standaard voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij webshops zoals 112supplies of Inktbaas.nl.
 • Originele Q5952A inkt toners haal je in huis vanaf €267,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Century Gothic en Garamond.
 • Via deze site vergelijk je de betrouwbaarste shops waar je snel en simpel Q5952A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 643A (Q5952A) toner geel vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Dit type gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €294,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €267,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €133,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 643A (Q5952A) toner geel originele inkt€267,50
HP 643A (Q5952A) toner geel multipack (merk toners)€535,00
HP 643A (Q5952A) toner geel huismerk inkt * €133,75
HP 643A (Q5952A) toner geel huismerk duopack * €267,50
Geschatte prijzen van de Q5952A tonercartridge (yellow) in maart 2023. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 643A (Q5952A) inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden top-service, de meeste voorraad en voeren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Ebay, Fonq, Amazon, Coolblue, Bol.com, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebwinkels als Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
hp-643a-q5952a-geel-yellow-toner

Originele gele Q5952A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 643A (Q5952A) toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €267,50).

HP 643A (Q5952A) toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het Q5952A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 643A Q5952A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht vind je de meest voorkomende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het dopje / plastic verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop meteen met printen, haal de betreffende toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare inktproblemen met betrekking tot HP 643A (Q5952A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de HP 643A (Q5952A) toner geel toner?
De verkoopprijs van de HP 643A (Q5952A) met kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €221,07 excl. btw (dus €267,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je zo’n €535,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode Q5952A betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €133,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het stukje tape los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 643A (Q5952A) toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk Q5952A alternatief inkopen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Dit kan je vaak snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 643A (Q5952A) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling koop je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kan je het product in elkaar zetten. Als laatste test je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie