bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 131A CF213A magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 131A (CF213A) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met goede inktwebshops voor extra voordelige toners. Artikel HP 131A (CF213A) toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van HP. Heel wat inktwebshops zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl & inktcartridge store hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€77,50
Huismerk prijzen€38,75
FabrikantHP
ModelHP 131A (CF213A) toner magenta
ArtikelcodeCF213A
Kleurcodemagenta
Printomvang1.800 prints
EAN0886111334995

Goedkoopste HP 131A (CF213A) inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de CF213A toner is 1.800 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl of Inktdiscount.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak bieden ze ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij winkels als Inktshop.nl of Office Centre.
 • Originele CF213A inkt toners zijn te bestellen v.a. €77,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alslage- of gemiddelde kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Garamond.
 • Via dit portaal vind je geschikte verkopers waar je eenvoudig CF213A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 131A (CF213A) toner magenta vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €85,25. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €77,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €38,75. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 131A (CF213A) toner magenta originele inkt€77,50
HP 131A (CF213A) toner magenta multipack (merk toners)€155,00
HP 131A (CF213A) toner magenta huismerk inkt * €38,75
HP 131A (CF213A) toner magenta huismerk duopack * €77,50
Tabel met prijzen voor de CF213A tonercartridge (roze / rood) in december 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gelijk HP 131A (CF213A) inkt bestellen? Deze toner of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij winkeliers. Onze tip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en bieden doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Handyman, Bruna, Hema, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-131a-cf213a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode CF213A inkt van HP bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 131A (CF213A) toner magenta originele rode toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je krijgt geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €77,50).

HP 131A (CF213A) toner magenta huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CF213A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 131A CF213A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de magenta inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bekijk je algemene problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het beschermkapje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare afdrukproblemen bij de HP 131A (CF213A) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 131A (CF213A) toner magenta toner?
De kostprijs van een HP 131A (CF213A) met kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €64,05 excl. de btw (wat neerkomt op €77,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack kiest kost het ongeveer €155,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode CF213A dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €38,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 131A (CF213A) toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk CF213A alternatief selecteren is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De prijs is gunstiger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 131A (CF213A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je alles in elkaar zetten. Aansluitend check je of de budget HP inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie