bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 655A CF451A cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 655A (CF451A) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende inktaanbieders voor voordelige toners. Het product HP 655A (CF451A) toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van HP. Een groeiend aantal inktaanbieders als o.a. Office Centre of 123inkt leveren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€240,50
Huismerk prijs€120,25
MerkHP
ModelHP 655A (CF451A) toner cyaan
ProductcodeCF451A
Kleurencyaan
Printvermogen10.500 prints
EAN-code0889894325426

Goedkoopste HP 655A (CF451A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF451A toner is 10.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl & Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via leveranciers zoals Go4inkt & Alleeninkt.nl.
 • Originele CF451A inkt toners zijn te bestellen v.a. €240,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) & probeer lettertypes zoals Ecofont & Brush Script.
 • Via onze website vind je bekende shops waar je de beste CF451A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 655A (CF451A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Deze blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €264,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €240,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €120,25. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 655A (CF451A) toner cyaan originele inkt€240,50
HP 655A (CF451A) toner cyaan multipack (merk toners)€481,00
HP 655A (CF451A) toner cyaan huismerk inkt * €120,25
HP 655A (CF451A) toner cyaan huismerk duopack * €240,50
Prijsoverzicht van de CF451A tonercartridge (blauw) in april 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Snel HP 655A (CF451A) inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Belangrijk: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Hema, Bruna, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Blokker, Amazon, Fonq, Bol.com, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
hp-655a-cf451a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe CF451A inkt van HP kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 655A (CF451A) toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt lastige foutcodes. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €240,50).

HP 655A (CF451A) toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het CF451A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 655A CF451A huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder zie je de meest gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene issues met de HP 655A (CF451A) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 655A (CF451A) toner cyaan toner?
De adviesprijs van de HP 655A (CF451A) met de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €198,76 excl. btw (dus €240,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack neemt moet je denken aan €481,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code CF451A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €120,25) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het kapje verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 655A (CF451A) toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Het huismerk CF451A alternatief aanschaffen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De prijs is gunstiger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dit kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Tegen lage kosten de HP 655A (CF451A) toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je alles opnieuw vastklikken. Ter controle probeer je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie