bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 658A W2000A zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 658A (W2000A) inkt toner? Op deze website bekijk je erkende aanbieders voor extra voordelige toners. Het artikel HP 658A (W2000A) toner zwart met kleurcode zwart (black) is te gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van HP. Verschillende shops als Vikingdirect.nl en 112supplies leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€142,50
Huismerk prijzen€71,25
FabrikantHP
ArtikelHP 658A (W2000A) toner zwart
SerienummerW2000A
Kleurzwart
Printvermogen7.000 prints
EAN-code0192545710947

Goedkoopste HP 658A (W2000A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de W2000A toner is 7.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Bol.com of Handyman.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via webwinkels zoals Inkclub of Handyman.nl.
 • Originele W2000A inkt toners haal je in huis vanaf €142,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel printen) en overweeg een lettertype als Courier en Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je direct door naar geschikte shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier W2000A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 658A (W2000A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Deze zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €156,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €142,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €71,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 658A (W2000A) toner zwart originele inkt€142,50
HP 658A (W2000A) toner zwart multipack (merk toners)€285,00
HP 658A (W2000A) toner zwart huismerk inkt * €71,25
HP 658A (W2000A) toner zwart huismerk duopack * €142,50
Prijslijst van de W2000A tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Snel HP 658A (W2000A) inkt bestellen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
hp-658a-w2000a-zwart-black-toner

Originele zwarte W2000A inkt van HP bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 658A (W2000A) toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €142,50).

HP 658A (W2000A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het W2000A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 658A W2000A huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met algemene issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het kapje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Gangbare printproblemen m.b.t. HP 658A (W2000A) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de HP 658A (W2000A) toner zwart toner?
De kostprijs van een HP 658A (W2000A) met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €117,77 excl. de btw (dus €142,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €285,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer W2000A betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €71,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je de beschermingstape hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de toner af met een pluisvrije doek en onderzoek de printkop.

Is het HP 658A (W2000A) toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk W2000A alternatief inkopen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De winkelprijs is lager en deze patronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 658A (W2000A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als laatste kan je het patroon in elkaar klikken. Als afronding controleer je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie