bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 658A W2001A cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 658A (W2001A) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede inktshops voor extra voordelige toners. Deze HP 658A (W2001A) toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is relevant voor al jouw kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van HP. Flink wat verkooppunten als o.a. Office Centre en Inktwereld.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€215,50
Huismerk vanafprijs€107,75
LeverancierHP
ArtikelHP 658A (W2001A) toner cyaan
ProductnummerW2001A
Kleurencyaan
Intensiteit6.000 prints
EAN-nummer0192545710954

Goedkoopste HP 658A (W2001A) inkt kopen september 2023

De capaciteit van de W2001A toner is 6.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers of printerinktshop.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals replacedirect en Staples.
 • Originele W2001A inkt toners koop je online vanaf €215,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander lage kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze website vind je de populairste shops waar je goedkoop en eenvoudig W2001A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 658A (W2001A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Deze specifieke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €237,05. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €215,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €107,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 658A (W2001A) toner cyaan originele inkt€215,50
HP 658A (W2001A) toner cyaan multipack (merk toners)€431,00
HP 658A (W2001A) toner cyaan huismerk inkt * €107,75
HP 658A (W2001A) toner cyaan huismerk duopack * €215,50
Overzicht met prijzen van de W2001A tonercartridge (blauw) in september 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Vandaag nog HP 658A (W2001A) inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
hp-658a-w2001a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe W2001A inkt van HP bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 658A (W2001A) toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van HP leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €215,50).

HP 658A (W2001A) toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het W2001A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze patronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 658A W2001A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel check je gangbare toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Check of je het plakkertje verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, klik de toner uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende problemen met de HP 658A (W2001A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de HP 658A (W2001A) toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de HP 658A (W2001A) met de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €178,10 excl. de btw (€215,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €431,00. Met een huismerk toner met de code W2001A betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €107,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe toner weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het plasticje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een HP 658A (W2001A) toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk W2001A alternatief aanschaffen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De verkoopprijs is gunstiger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 658A (W2001A) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het reservoir. Daarna mag je het product terugzetten in originele staat. Achteraf bekijk je of de gekloonde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie