bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 311A Q2681A cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste HP 311A (Q2681A) inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met toonaangevende shops voor betaalbare toners. De HP 311A (Q2681A) toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van HP. Velerlei inktaanbieders als o.a. Goedkoopprinten.nl & Inktweb.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€82,50
Huismerk prijs€41,25
LeverancierHP
TypeHP 311A (Q2681A) toner cyaan
SerienummerQ2681A
Kleur beschrijvingcyaan
Printcapaciteit6.000 prints
EAN-nummer0808736549905

Goedkoopste HP 311A (Q2681A) inkt bestellen januari 2023

De capaciteit van de Q2681A toner is 6.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies & Printabout.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze hebben een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij shops als Sneltoner.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele Q2681A inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €82,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) & selecteer een zuinig lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je erkende webshops waar je zonder gedoe Q2681A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 311A (Q2681A) toner cyaan vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €90,75. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €82,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €41,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 311A (Q2681A) toner cyaan originele inkt€82,50
HP 311A (Q2681A) toner cyaan multipack (merk toners)€165,00
HP 311A (Q2681A) toner cyaan huismerk inkt * €41,25
HP 311A (Q2681A) toner cyaan huismerk duopack * €82,50
Prijsoverzicht van de Q2681A tonercartridge (blauw) in januari 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Gemakkelijk HP 311A (Q2681A) inkt kopen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en verstrekken normaal gesproken een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-311a-q2681a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe Q2681A inkt van HP bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 311A (Q2681A) toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen of storingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €82,50).

HP 311A (Q2681A) toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derden. Het Q2681A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 311A Q2681A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze cyaan inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel check je gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Loop nog eens na of je het lipje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende issues met de HP 311A (Q2681A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 311A (Q2681A) toner cyaan toner?
De prijs van een HP 311A (Q2681A) met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €68,18 excl. de btw (€82,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking bestelt betaal je ongeveer €165,00. Dankzij een huismerk toner met de code Q2681A ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €41,25) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het lipje hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 311A (Q2681A) toner cyaan huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk Q2681A alternatief aanschaffen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper dan merk-inkt. Het tarief is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je veelal snel verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 311A (Q2681A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Als laatste kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Achteraf check je of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie