bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 658X W2000X zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste HP 658X (W2000X) inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de meest populaire webshops voor extra goedkope toners. Deze HP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Meer en meer shops als Office Centre en 123inkt hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€375,50
Huismerk tarief€187,75
MerkHP
ProductHP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit
ArtikelcodeW2000X
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit33.000 prints
EAN-code0192545650762

Goedkoopste HP 658X (W2000X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de W2000X toner is 33.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is stukken voordeliger dan in de winkel. Inktshop.nl & Handyman.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via bedrijven als Inktwereld.nl en Office Centre.
 • Originele W2000X inkt toners koop je vanaf €375,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alseco-modus) of overweeg een lettertype als Century Gothic & Garamond.
 • Via deze site vind je de meest bekende verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier W2000X toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Deze zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €413,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €375,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €187,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€375,50
HP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€751,00
HP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €187,75
HP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €375,50
Tabel met prijzen voor de W2000X tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Vandaag nog HP 658X (W2000X) inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij computerzaken. Ons advies: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden top-service, hebben de snelste levertijd en hebben normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Bruna, Action, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Fonq, Blokker, Coolblue, Ebay, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-658x-w2000x-zwart-black-toner

Originele zwarte W2000X inkt van HP kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden vervaardigd door HP en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt lastige foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €375,50).

HP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van derde fabrikanten. Het W2000X huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 658X W2000X huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht staan de meest voorkomende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij huismerken. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende issues bij de HP 658X (W2000X) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een HP 658X (W2000X) met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €310,33 excl. de btw (dat is €375,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €751,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer W2000X dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €187,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een HP 658X (W2000X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk W2000X alternatief proberen is meestal een goed idee. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De prijs is voordeliger en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dit kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 658X (W2000X) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Daarna mag je het product in elkaar zetten. Nadien check je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie