bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 74A 92274A EP P zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 74A (92274A/EP-P) inkt toner? Op deze website vergelijk je de meest populaire printwinkels voor verrassend voordelige toners. Het patroon HP 74A (92274A/EP-P) toner zwart met kleur zwart (black) is ideaal voor eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van HP. Flink wat winkels zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl of 123inkt verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€97,50
Huismerk vanafprijs€48,75
FabrikantHP
TypeHP 74A (92274A/EP-P) toner zwart
Productnummer92274A
Kleurenzwart
Printcapaciteit3.000 prints
EAN-code0088698005712

Goedkoopste HP 74A (92274A/EP-P) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 92274A toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktcartridge store & Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij webshops zoals Inkt.nl & Staples.
 • Originele 92274A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €97,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld eco-modus) & overweeg een lettertype als Ecofont of Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de beste inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 92274A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 74A (92274A/EP-P) toner zwart vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €107,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €97,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €48,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 74A (92274A/EP-P) toner zwart originele inkt€97,50
HP 74A (92274A/EP-P) toner zwart multipack (merk toners)€195,00
HP 74A (92274A/EP-P) toner zwart huismerk inkt * €48,75
HP 74A (92274A/EP-P) toner zwart huismerk duopack * €97,50
Prijsoverzicht van de 92274A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 74A (92274A/EP-P) inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren doorgaans een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Fonq, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Ebay, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
hp-74a-92274a-ep-p-zwart-black-toner

Originele zwarte 92274A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 74A (92274A/EP-P) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van storende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €97,50).

HP 74A (92274A/EP-P) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het 92274A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en omdat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 74A 92274A EP P huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder zie je de meest voorkomende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene problemen met de HP 74A (92274A/EP-P) inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 74A (92274A/EP-P) toner zwart toner?
De kostprijs van een HP 74A (92274A/EP-P) met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €80,58 excl. btw (dat maakt €97,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €195,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 92274A dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €48,75) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 74A (92274A/EP-P) toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 92274A alternatief bestellen is vaak zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De aanschafprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Deze kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de HP 74A (92274A/EP-P) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Hiervoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als laatste kan je het patroon in elkaar klikken. Nadien controleer je of de nagevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie