bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP C3104A magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste HP C3104A inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met erkende winkels voor goedkope toners. Het patroon HP C3104A toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit “echte” toners van HP. Steeds meer printshops als Alleeninkt.nl of bol.com hanteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€12,50
Huismerk prijzen€6,25
MerkHP
ProductHP C3104A toner magenta
ProductcodeC3104A
Officiële kleurmagenta
Intensiteit3.000 prints
EAN0088698005835

Goedkoopste HP C3104A inkt kopen april 2023

De capaciteit van de C3104A toner is 3.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. 123inkt & Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele HP toners. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via verkooppunten zoals bol.com & Vikingdirect.nl.
 • Originele C3104A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €12,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a snel-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar geschikte inktaanbieders waar je voordelig en snel C3104A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP C3104A toner magenta vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Dit soort rode tonercartridge kent een vanafprijs van €13,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €12,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €6,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP C3104A toner magenta originele inkt€12,50
HP C3104A toner magenta multipack (merk toners)€25,00
HP C3104A toner magenta huismerk inkt * €6,25
HP C3104A toner magenta huismerk duopack * €12,50
Geschatte prijzen van de C3104A tonercartridge (roze / rood) in april 2023. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP C3104A inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen tevens een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Ebay, Amazon, Fonq, Blokker, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
hp-c3104a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode C3104A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP C3104A toner magenta originele rode toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €12,50).

HP C3104A toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C3104A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP C3104A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht check je de meest bekende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het plakkertje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende issues met betrekking tot HP C3104A inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP C3104A toner magenta toner?
De verkoopprijs van de HP C3104A met kleurcode magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €10,33 excl. btw (wat neerkomt op €12,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert moet je denken aan €25,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer C3104A dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €6,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het plasticje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een HP C3104A toner magenta huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C3104A alternatief bestellen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De prijs is gunstiger en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP C3104A toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de rode inkt in het reservoir. Als laatste kun je alles weer terugzetten in originele staat. Nadien probeer je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie